Den kun otte-årige dreng, som fredag eftermiddag blev dræbt i en trafikulykke i Vejle, var ikke, som først antaget, passager i den skolebus, som kom kørende på vejen. Drengen blev ramt af skolebussen, da han kom løbende og snublende og kom ind under bussen. Det skriver Ritzau.

Ulykken skete i nærheden af Kirkebakken, der fredag eftermiddag er spærret for al trafik.

SE MERE TV OG FLERE BILLEDER PÅ LOCALEYES.DK

»Det er meget alvorligt - et barn er blevet dræbt. Vi kender ikke omstændighederne, og vi har spærret af deroppe lige nu,« lød det i første omgang fra den vagthavende ved Sydøstjyllands Politi til tv2.dk.

»Der kommer en skolebus kørende med 24 børn, og én bliver sat af. Bussen kører længere frem og vender og kommer tilbage. Og da bussen kommer tilbage, ligger han og er blevet kørt over. Mere ved vi ikke nu, og vi undersøger alle muligheder,« siger vagtchef Henrik Dam til Ritzau.

De nye oplysninger går på, at den otte-årige dreng skulle være kommet løbende. På et tidspunkt snubler eller glider drengen, og da bussen drejer til højre for at vende, så kommer drengen ind under bussen. Det fortæller politikommissær Jørn Lindhardt, Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Først forlød det, at en skolebus med 24 børn i skulle være forulykket. Men det er ikke tilfældet.

De pårørende er underrettet, oplyser politiet.

 

SMS

Hitter på Facebook