28-årige Pia Guldager anmeldte sine svigerforældre for sex-misbrug af deres børn.
28-årige Pia Guldager anmeldte sine svigerforældre for sex-misbrug af deres børn. Foto: Ulrik Petersen, JydskeVestkysten

28-årige Pia Guldager anmeldte sine svigerforældre for sex-misbrug af deres børn. Nu er hun bange for følgerne, skriver jv.dk.

En hyggelig grill-aften i den sønderjyske by Tinglev satte gang i en lavine af afsløringer. Et ægtepar har i dag siddet varetægtsfængslet siden juli sidste år - sigtet for årelangt sex-misbrug af deres tre børn.

Misbruget skal have foregået over mere end 12 år og involveret deres retarderede datter og kvindens to sønner fra et tidligere forhold. Ifølge anklageskriftet er børnene angiveligt blevet udsat for sex-overgreb fra forældrene, de er blevet solgt til sex med andre og brugt til at producere børneporno.

28-årige Pia Guldager anmeldte parret og satte en stopper for det misbrug, der angiveligt stadig stod på.

Hun var på det tidspunkt kæreste med en af sønnerne. Og en grillaften ville hendes svigerfar vise hende billeder. Hun troede, at hun skulle se billeder fra en campingtur, men i stedet viste computerskærmen billeder af svigermoderen i færd med at forgribe sig på parrets handicappede datter.

- Jeg tænkte bare: Det er løgn. Sådan noget gør man ikke med sine børn, fortæller Pia Guldager til jv.dk.

- Jeg fik det rigtig skidt, og pludselig sagde min svigerfar: 'Hvis det kommer ud eller bliver meldt, så slår jeg den person, der melder os, ihjel.' Så jeg gik i en hel uge og tænkte, om jeg skulle melde dem eller ej.

Hvordan fik du mod til at anmelde dem?

- Jeg var træt af, at når jeg lukkede øjnene om aftenen, så kunne jeg se billederne køre som en film. Jeg havde mareridt om det og turde ikke gå udenfor en dør. Jeg var bange for, at jeg skulle møde dem, fortæller Pia Guldager.

Ifølge sagens anklageskrift opbevarede svigerfaderen ulovligt et M95-gevær, en jagtriffel og et haglgevær. Derfor er Pia Guldager også bange for, hvad der vil ske, når de tidligere svigerforældre en dag løslades.

– Nu har jeg kendt min ekskærestes stedfar siden 2004, og han er ikke lige én, man skal lege med. Jeg og mine børn har fået et polititilhold. Jeg får at vide, inden de kommer ud, og så sørger jeg for at få skjult adresse og hemmeligt nummer, fortæller Pia Guldager.

Læs hele JydskeVestkystens interview her:
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.