En demonstration ved Israels Ambassade i Hellerup er blevet opløst efter 'omfattende uorden'.

Togdriften er midlertidigt indstillet på hele strækningen mellem Østerport i København og Helsingør.

Vagtchefen ved Københavns Politi fortæller til B.T., at tre-fire betjente er blevet ramt af sten, men ingen er komemt alvorligt til skade. To patruljevogne er blevet ødelagt og var ikek i stand til at køre fra stedet selv. Der er også blevet kastet sten på den israelske ambassade.

Derudover var meldingen, at ud af de 4.000 demonstranter har der været en hård kerne på 50-100 personer, der 'ikke ønskede en fredelig demonstration', og det er dem, politiet kæmpede med at få styr på.

Foto: presse-fotos.dk
Vis mere

Foto: presse-fotos.dk
Vis mere

Politiet har anvendt tåregas og knipler for at få styr på demonstrationen.

Der er ingen anholdte i forbindelse med demonstrationen, men politiet går nu i gang med en større efterforskning, hvor de gennmegår al videoovervågning og vidneudsagn i håb om at finde frem til de ansvarlige for de straffesager, der nu er. Her er der tale om vold mod politiet, hærværk og trusler.

Anmeldelsen kom ind klokken 16.00.

Demonstrationen er arrangeret som en reaktion på de igangværende uroligheder i Israel og de palæstinensiske områder.

Foto: presse-fotos.dk
Vis mere

Israelsk militær har siden mandag bombet mål i Gazastriben, mens militante palæstinensere har skudt raketter mod Israel.

Siden mandag er mindst 122 mennesker dræbt i Gaza, og 900 andre er såret. I Israel er otte personer dræbt - seks af dem var civile.