En kvinde på 46 år forvildede sig juleaften ned på Hillerødmotorvejen i den gale retning og kolliderede med en modkørende bil.
En kvinde på 46 år forvildede sig juleaften ned på Hillerødmotorvejen i den gale retning og kolliderede med en modkørende bil. Foto: Fotograf Carsten Belmark, www.fotopressen.dk

64-årig mand invalideret efter 46-årige kvindes spirituskørsel i den forkerte retning på motorvejen

Alkoholpåvirket og med to børn på bagsædet kørte en 46-årige kvinde juleaften afsted i den forkerte retning på Hillerødmotorvejen.

Flere billister måtte undvige spøgelsesbillisten, hvis køretur endte, da hun hamrede frontalt ind i en modkørende bil. Den modkørende billist -  64-årig mand - blev livsfarligt kvæstet. Han meldes nu uden for livsfare, men lægerne på Rigshospitalets Traumeafdeling må tage  drastiske skridt for at redde mandens liv.

- Han er uden for livsfare, men hans tilstand er kritisk. Ifølge vores oplysninger har han lammelser i højre side og de har amputeret hans venstre ben, fordi der opstod læderinger i benet, siger vagthavende ved Vestegenens Politi, Leif Bonde.

Med sig i bilen havde kvinden to piger på 5 og 12 år. Den mindste har pådraget sig et brud på bækkenet, mens den ældste slap med mindre knubs. Den 46-årige kvinde slap selv uden svære kvæstelser, men er nu sigtet for spirituskørsel og for at have bragt andres liv i fare.

Hun blev efter ulykken bragt til observation på Hvidovre Hospital, hvor der blev taget prøver af kvindens blod. Hun er nu udskrevet, og kunne tage hjem, da politiet vurderede, at der ikke var grundlag for at fremstille hende for en dommer med henblik på varetægsfængsling.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.