Fundet af en fremmed rørtang i bagagerummet på Heidi Abildskovs bil tyder på, at hun blev dræbt af en professionel indbrudstyv.

Rørtangen kan måske blive sporet, der fører politiet til den knivdræbte kvindes drabsmand. 

Politiet har nemlig vist tangen til Heidi Abildskovs mand, som ikke genkender den. Netop den slags tang er et yndet arbejdsredskab for indbrudstyve.

- I forbindelse med undersøgelsen af bilens bagagerum fandt vi en rørtang, som vi ikke umiddelbart kunne placere. Vi har nu fundet ud af, at den ikke tilhører familien på Frederiksdalsvej, så det er altså én, som gerningsmanden har medbragt.

Det siger vicepolitiinspektør, Henning Svendsen, til bt.dk.Natten til forrige fredag blev 41-årige Heidi Abildskov brutalt stukket ihjel i sit eget hjem på Frederiksdalsvej i Virum.

Rørtangen er vigtig. Både fordi den kan være et spor, der fører til gerningsmanden, men også fordi, den siger noget vigtigt om, hvilken type gerningsmand, der er tale om.

- Vi har formentligt at gøre med en indbrudstyv. Rørtænger kan bruges til at vride cylindere ud, hvis de stikker for langt ud. Så kan man trække cylinderen ud og åbne døren, forklarer Henning Svendsen.

Rørtangen er af mærket Sandvik-Bacho og 35 centimeter lang. Den har orange plast/gummi-belægning ved håndtaget.
Politiet vil naturligvis gerne høre fra folk, der kender noget til tangen.

- Nu vil vi koncentrere os om andre indbrud i området, hvor man har vredet cylindere ud og se, om der skulle være spor der, der kan fører os nærmere på gerningsmanden, siger Henning Svendsen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.