Politifolk bag afspærringen på gerningstedet i Høje Gladsaxe
Politifolk bag afspærringen på gerningstedet i Høje Gladsaxe Foto: Betina Garcia
Politiet har afspærret et område ved Høje Gladsaxe nord for København, efter at der tirsdag eftermiddag blev meldt om et nyt skyderi i området. Ingen personer er tilsyneladende blevet ramt af de affyrede skud.

Flere kilder oplyser til bt.dk, at skyderiet fandt sted i området ved den lille kiosk ved de lave bygninger i højhusbebyggelsen.
 
- I dag ca. kl. 15.30 blev der afgivet skud ved det lille center i Høje Gladsaxe. Ingen mennesker meldes ramt. Skuddene ramte nogle forretninger på stedet, og glassplinter fra en rude snittede en person, oplyser Københavns Vestegns Politi.

En lys eller grå personbil sættes i forbindelse med skyderiet. Den beskrives som en Toyota-lignende sedan i mellemklasse-størrelse. Københavns Vestegns Politi beder vidner henvende sig på 4386 1448.

Det er kun godt en måned siden, at et andet skyderi i bandekonflikten kostede menneskeliv i Høje Gladsaxe. Fredag 11. januar blev den 19-årige Jonathan Taboryski dræbt af skud, mens han sammen med en kammerat stod foran et pizzeria i den anden ende af Høje Gladsaxe. Også kammeraten blev ramt, men overlevede.

Og så sent som mandag aften blev en anden 19-årig ramt af skud ved et skyderi i Skovlunde. En maskeret pistolmand sendte ved Blokhaven en kugleregn på godt en halv snes skud af sted, men den flygtende 19-årige blev kun ramt i låret, mens et andet skud snittede hans jakke.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.