Lyt til artiklen

Ved du noget om sagen? Skriv til os på 1929@bt.dk eller på vores side på Facebook.

Natten til torsdag var der et nyt skyderi på Nørrebro i København, bekræfter politet. Derfor var en del af Nørrebrogade og de omkringliggende sidegader spærret. Kort efter klokken ni blev afspærringen ophævet.

Det skriver Københavns Politi på Twitter.

Nørrebrogade i København var torsdag morgen afspærret på grund af politiets arbejde. Politiet oplyser, at de undersøgte 'et kriminelt forhold.' Kort efter klokken ni blev afspærringen ophævet.

Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Det drejer sig om et område fra Nørrebro Station og til Den Røde Plads på ydre Nørrebro, hvor politiets karakteristiske plasticstrimmel, politibiler og betjente forhindrer morgenfriske trafikanter i at køre gennem området.

Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Københavns Politi oplyser, at Nørrebrogade omkring Røde Plads var helt eller delvist afspærret. Derudover er Krogerupgade, Hillerødgade, Esromgade, Ole Jørgensens Gade samt enkelte sidegader afspærret.

BTs mand på stedet fortæller, at bilister, cyklister og gående bliver guidet ind mod byen via sidegaderne. Betjentene på stedet ønsker ikke at oplyse, hvad der var sket.

På nuværende tidspunkt holder politiet da også kortene tæt ind til kroppen.

»Det har vi ikke nogen kommentar til på nuværende tidspunkt,« lyder det fra vagtchefen.

Flere vidner har imidlertid henvendt sig til BT og fortalt, at der i nat er blevet affyret skud nær Den Røde Plads. Også Ekstra Bladet beretter om et natligt skuddrama.

»Jeg er lige kommet hjem, da der bliver affyret en række af skud tæt ved min lejlighed. Jeg tæller mellem 10-12 skud. Jeg har vinduet åbent, så jeg kan høre det helt tydeligt. Der er nogle, der råber 'læg dig ned, læg dig ned'. Også kommer der masser af politi,« siger vidnet Thomas Olesen til Ekstra Bladet.

Københanvs Politi oplyser, at man senere torsdag holder pressemøde om sagen.

Opdateres...