Politiet havde mandag aften travlt med at lede efter spor på gerningsstedet.
Politiet havde mandag aften travlt med at lede efter spor på gerningsstedet. Foto: Martin Sylvest Andersen
En ung mand er mandag aften blevet ramt to gange af skud i Skovlunde

Politiet er mødt talstærkt op i Skovlunde, efter de kort før klokken 20 i aften fik en anmeldelse om et skyderi. En ung mand under 20 år er blevet ramt to gange, en gang i låret, mens det andet strejfede hans brystkasse. Det fortæller politikommissær hos Københavns Vestegns Politi Steen Lyth til bt.dk.

Offeret er blevet kørt til Rigshospitalets Traumecenter, men han er uden for livsfare. Samtidig har politiet fundet en udbrændt bil i nærheden.

- Vi formoder, at det er en udbrændt flugtbil, som der har forbindelse til skyderiet, fortæller Steen Lyth, der er overbevist om, at skyderiet er en del af en bandeopgør.

- Det med udbrændte biler ser vi en del på den egn lige nu her. Det ser ud til at være en modetendens. Dog har offeret ingen banderelationer. Vi kender ham i hvert fald ikke. Men det er ikke ensbetydende med, at han ikke kender til banderne.

Skyderiet fandt sted tæt ved Bybuen ved Skovlundecentret. bt.dks mand på stedet fortæller, at politiet har afspærret et større område omkring bybuen, efter politiet har fundet flere skudhuller. Skudhuller, der tyder på, at nogle af skuddene har ramt en beboelsesbygning.

- Jeg har lige fået det at vide nu her, at der skulle være skudt mod en lejlighed. Men det er ikke noget, jeg kan bekræfte endnu, siger Steen Lyth til bt.dk.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.