En gruppe formodede narkosmuglere kom søndag aften i skudveksling med politiet i Aalbæk Havn i Nordjylland. En person blev dræbt, og flere er såret.

Mens politiet først klokken 10 giver mere information om søndag aftens skudveksling mellem specialstyrker fra politiet og formodede narkotikasmuglere i Aalbæk Havn, er nysgerrige borgere fra området troppet op på havnen mellem Skagen og Frederikshavn. Det fortæller BTs udsendte på stedet.

Ifølge BT vrimler det med folk på gerningsstedet, som politiet har afspærret. Her forsøgte betjente både fra Nordjyllands Politi og PETs særlige aktionsstyrke at standse de formodede kriminelle, der forsøgte at stikke af i en båd, da skudvekslingen skete. Én af de mistænkte blev dræbt, en anden såret, mens endnu én formodet smugler er i politiets varetægt. Også en betjent er hårdt såret af tre skud, men er ifølge PET uden for livsfare.

- Der sker det, at flere gerningsmænd forsøger at undslippe i en båd fra Aalbæk Havn cirka 21.10. Det sker i forbindelse med en sag om smugleri fra Aalbæk Havn, siger vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi og fortsætter:

- Der opstod så en skudveksling, da vores gruppe skrider til anholdelse. Her blev en gerningsmand dræbt, og en politimand blev såret. Vi har også en mand anholdt, som sidder her på stationen, siger han.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker nu sagen, og der bliver holdt et pressemøde på Aalborg Politigård mandag formiddag klokken 10, hvor der ventes at blive fremlagt flere detaljer om episoden.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.