Der er stadig blomster ved Heidi Abildskovs hus i Virum, men politiafspærringen er væk. Familien kan nu flytte tilbage i deres hus, men Heidi vil for altid være væk.
Der er stadig blomster ved Heidi Abildskovs hus i Virum, men politiafspærringen er væk. Familien kan nu flytte tilbage i deres hus, men Heidi vil for altid være væk. Foto: Casper Hjorth
Politiet har fået flere henvendelser, efter de onsdag meldte ud, at 41-årige Heidi Abildskovs morder sandsynligvis havde skåret sig i venstre hånd på drabsnatten

Det fortæller efterforskningsleder ved Nordsjællands Politi Henning Svendsen til bt.dk

- Vi er i gang med at undersøge dem i øjeblikket. Henvendelserne går på folk, der er set på gaden i København-området med en forbinding omkring hånden. Både den højre og den venstre, siger han.

Heidi Abildskov blev fundet knivdræbt forrige fredag i sin villa på Frederiksdalsvej i Virum. Gerningsmanden er stadig på fri fod, men undersøgelser har vist, at han sandsynligvis var i kamp med Heidi, inden han stak hende adskillige gange.

Endnu kan efterforskningslederen ikke sige noget om, om henvendelserne kan bringe politiet videre mod en anholdelse. Men en af dem går på, at en person er set i en bus med en indbundet hånd.

Heidi Abildskov


- Vi prøver nu at finde frem til den buslinje samt den afgang, personen skulle være set på. Og så kan det være, at vi kan identificere den pågældende på den måde. Men det er på nuværende tidspunkt ikke til at sige, om det er en person med en fuldstændig legal forbinding, siger Henning Svendsen, der understreger, at alle henvendelser bliver fulgt til dørs.

Han fortæller, at henvendelserne højst sandsynligt vil blive delt i to lejre. En med positive og en med negative.

- Der vil være nogen, som vi efter en kort undersøgelse kan sige, at det ikke førte os videre, og så vil der måske være en anden del, hvor vi vil bruge lidt flere ressourcer på at få dem undersøgt. Men det er svært at lave en præcis køreplan for, hvordan det præcist kommer til at gå, siger Henning Svendsen.

Heidis hus


Heidi Abildskovs hus er netop blevet frigivet, da politiet ikke længere har brug for at foretage yderligere undersøgelser, og fordi teknikerne har været det hele igennem. Det vil sige, at politiafspærringen er fjernet omkring huset. Dermed kan familien så småt tænke på at flytte ind igen.

Liget af Heidi frigives i morgen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.