Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Lørdag eftermiddag har omkring 20 frivillige finkæmmet et skovområde i Midtjylland i håb om at finde frem til forsvundne Emilie Meng fra Korsør, der har været sporløst forsvundet siden natten til den 10. juli.

Lørdagens eftersøgning var iværksat af Malene Christensen fra Esbjerg via Facebook-gruppen Eftersøgning af Emilie Meng i Jylland. En side, hun har oprettet i samarbejde med Zuzu Heidelbach, en veninde af Emilies fætter, der tidligere har stået for adskillige eftersøgninger i Korsør og omegn.

Det sker, efter at Zuzu Heidelbach har modtaget et tip fra en clairvoyant, der mener, at Emilie kan findes i et skovområde mellem Lindved og Øster Snede nær Hedensted.

»I den her situation må intet være uforsøgt af hensyn til Emilie Mengs familie. Vi vil forfølge ethvert spor, uanset hvor spinkelt det kan synes, sagde Malene Christensen til TV SYD forud for eftersøgningen.

Eftersøgningen sluttede omkring klokken 18 og resulterede angiveligt i flere fund.

'De områder, der var vigtige at søge igennem, er gennemsøgt. Der blev fundet noget forskelligt. Om det har med Emilie at gøre vides ikke. Dette er indleveret til politiet og er nu i deres varetægt. Hvad der blev fundet er fortroligt, og derfor kan dette ikke oplyses,' skriver Malene Christensen på Facebook-siden.

Samtidig retter hun en tak til de mange frivillige, der ønskede at bruge deres lørdag på at hjælpe.

Over for BT uddyber Malene Christensen, at gruppen af frivillige havde et godt sammenhold, selvom de færreste kendte hinanden på forhånd.

»Jeg synes, vi har gjort det super godt idag. Vi sidder alle med ridser fra brombærbuske og brændende hænder fra brændenælder osv. Vi havde et super sammenhold uden at kende hinanden. Alle var klar og motiverede. Det er rart at sidde nu og vide, at vi har kunnet gøre noget og gjort det,« siger hun.

Nogle af de frivillige kom helt fra Sønderborg, og at selv en ældre herre på 75 år var mødt op for at deltage i dagens eftersøgning, tilføjer hun.

Det er angiveligt første gang, at der er blevet iværksat en eftersøgning af den forsvundne teenagepige i Jylland, skriver TV ØST.

Ifølge TV SYD har flere synske personer peget på, at Emilie Meng kunne findes i Jylland, men det er først nu, at en henvendelse har været geografisk specifik til, at der har kunnet iværksættes en egentlig eftersøgning.

18-årige Emilie Meng har været forsvundet siden 10. juli, hvor hun tog afsked med to veninder på Korsør Station klokken 04 om natten. Her skulle hun gå et par kilometer hjem, men den unge pige dukkede aldrig op. Både politi og private har ledt efter hende flere gange, men indtil videre uden held.

Se screenshot af opslaget på Facebook fra Malene Christensen herunder:

Foto: Screenshot fra Facebook
Vis mere