Da BT ville konfrontere Tommy Kamp på en byggeplads, hvor han arbejder som byggeleder, valgte han at stikke af.
Da BT ville konfrontere Tommy Kamp på en byggeplads, hvor han arbejder som byggeleder, valgte han at stikke af. Foto: Bax Lindhardt

Den tidligere socialdemokratiske formand i Køge Tommy Kamp anklages nu for at have ansat håndværkere sort til 150 kroner i timen.

I går stod fire malere frem i BT og fortalte, at de tilsammen manglede betaling for over en kvart million kroner for malerarbejde.

 

Alle fortæller hver især, at de tidligere i år er blevet hyret af Tommy Kamp, der arbejder som byggeleder i malerfirmaet Deko Aps. Et malerfirma som administreres af det socialdemokratiske byrådsmedlem i Køge Carl Christensen.

Tilbudt sort arbejde

Nu kan to af malerne, Kasper Valentin og Michael Hansen, fortælle, at de ligeledes blev tilbudt at arbejde sort af byggeleder Tommy Kamp.

- Jeg blev ansat til at arbejde for 150 kroner i timen på nogle forskellige projekter, og jeg malede også Tommy Kamps nye lejebolig på Østerbro sort uden at få nogen penge for det, fortæller Kasper Valentin, der er indehaver af Valentin Malerservice.

Kamp: Ingen sorte penge  - 1

Samme beløb blev Michael Hansen lovet, og selv om han også malede Tommy Kamps lejlighed og var på flere malerprojekter for Deko ApS, har han kun fået en lille del af, hvad han blev lovet.

Bekræfter sort aftale

Malermester Michael Dietrichsen fra Bastian Group i Frederikssund var tilstede som bisidder, da Tommy Kamp ansatte Kasper Valentin og Michael Hansen. Og han kan bekræfte, at begge samt to andre, der ikke ønsker deres navne i avisen, har arbejdet sort efter aftale med Tommy Kamp. I en mail 19. september gør han Tommy Kamp opmærksom på, at i alt fire malere mangler deres betaling for 150 kroner i timen sort, samt at ansættelsen har været ulovlig.

Tommy Kamp har aldrig reageret på denne mail. Malermesteren har også været til et møde på Carl Christensens kontor i Køge, men socialdemokraten har afvist at ville betale for malerarbejde, som Tommy Kamp har hyret dem til at udføre.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.