Politiet har nu anholdt yderligere en mand i sagen overfaldet på en 57-årig tidligere rocker. Ved episoden blev eksrockeren tæsket og forsøgt kidnappet.

I forvejen er fire mænd på 44, 44, 51 og 58 fængslet i sagen. De nægter sig skyldige, og det samme gør den 44-årige, der fredag blev fremstillet i grundlovsforhør holdt ved retten på Frederiksberg. 

Dommeren fandt dog, at der var begrundet mistanke, og derfor er den 44-årige femtemand også varetægtsfængslet i foreløbigt ti dage.

Både offeret og de sigtede i sagen er langtfra ukendte i de kriminelle miljøer. Og ifølge B.T.s foreløbige oplysninger kan beskyldninger om gæld fra kriminalitet være motivet til, at den 57-årige blev opsøgt ved 19-tiden på en adresse på Frederiksberg 1. august.

Her blev den 57-årige ifølge sigtelsen både slået, sparket og trampet på kroppen, ligesom han blev holdt fast, mens gerningsmændene bandt ham med strips og gaffertape om hals, hoved og hænder.

Desuden fik voldsofferet også stukket en fjernbetjening ind i munden og delvist ned i halsen.

Gjorde modstand
Den 57-årige gjorde voldsomt modstand ved overfaldet, der ikke forblev ubemærket i nabolaget, hvor tilfældige vidner tilkaldte politiet, der ankom til adressen, før overfaldsmændene nåede at tvinge ham ned i en ventende bil, der holdt på gaden.

Offeret er tidligere Bandidos-rocker. Han forlod ifølge B.T.s oplysninger klubben for en længere årrække siden. Han er tidligere dømt for blandt andet drab. For nogle år siden blev han tillige dømt for at have forsøgt at afpresse en pølsemand.

En af de fire har ligeledes en fjern fortid som medlem af en støtteklub til Bandidos, mens en af de andre har været sat i forbindelse med handel med hash.

Flere har desuden tidligere voldsdomme på det kriminelle cv.

Hos Københavns Politi vil man ikke bekræfte B.T.s oplysninger:

»Sagen er under efterforskning, og grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre. Derfor har jeg ikke yderligere kommentarer, « siger Knud Hvass, leder af afdelingen for Organiseret Kriminalitet, Københavns Politi.

Lyt til B.T.s podcast om blå blink og kriminalitet her: