Lyt til artiklen

De sidste indkøb til fængselsopholdet er gjort, kufferten er pakket, og hundene er afleveret hos søsteren. Tirsdag smækker fængselsdøren nemlig bag Janni Christensen, også kaldet Oddset-Janni.

I december 2013 blev hun idømt et år og tre måneders fængsel, fordi hun - sammen med sin far - havde franarret en ældre, velhavende, men syg mand en million kroner samt for at forsøge at sælge hans hus og score en gevinst på 2,4 millioner kroner.

Da BT i mandag eftermiddag talte med den forhenværende model og frontfigur for Danske Spil, havde hun dog ikke helt vænnet sig til tanken om livet bag tremmer endnu.

- Jeg føler ikke rigtig, at det her handler om mig. Jeg føler, at jeg er med i en dårlig film. Det er sådan noget, man ser i fjernsynet. Men nu skal jeg selv pakke og af sted og leve under helt andre regler. Jeg tror ikke rigtig det går op for mig, før jeg står der i morgen klokken 10, forklarer Janni Christensen, der dagen før fængslingen har været igennem hele følelsesregisteret

- Jeg har været ret ustabil. Det ene øjeblik har jeg været glad, og så har jeg været ked af det og grædt. Det er svært, når man skal sige farvel, og som du kan høre, er jeg nærmest ved at græde nu også, siger Janni Christensen.

Den sidste dag i friheden har hun brugt på at køre rundt og se venner og familie, mens aftenen er afsat til kæresten, mangemillionæren Karsten Ree, som hun i januar flyttede ind hos. Janni Christensen tror dog ikke, at parret kommer til at savne hinanden vildt, mens hun afsoner sin dom.

- Han kan jo besøge mig op til fem timer om ugen. Selvfølgelig er det ærgerligt at være adskilt, men det er jo ikke værre, end når nogen bliver sendt til Afghanistan eller skal arbejde i udlandet for en periode. Vi mener, at hvis kærligheden er stærk nok, så kan man klare al modgang, forklarer Janni Christensen, der er langt mere bekymret for sine to firbenede venner.

SAGEN KORT

Sagen udsprang af nogle lydoptagelser, hvor Janni Christensen angiveligt erkendte at have snydt en ældre mand. Optagelserne førte til en anholdelse i 2010, hvor hun blev varetægtsfængslet i fire måneder. Selv har Janni Christensen hele tiden fastholdt, at hun kun havde en lille andel i sagen. Hun har indrømmet at have modtaget gaver for 100.000 kr. af manden. I 2012 blev Janni Christensen og hendes far i byretten idømt 21 måneders fængsel, som senere blev reduceret med seks måneder af Østre Landsret, mens en 35-årige veninde fik en psykiatrisk dom.