Pressekonference på Hospital General de Occidente in Guadalajara, Mexico, hvor chefgynækologen fortæller om chokfødslen, hvor en 9-årig pige fødte et barn 27. januar.
Pressekonference på Hospital General de Occidente in Guadalajara, Mexico, hvor chefgynækologen fortæller om chokfødslen, hvor en 9-årig pige fødte et barn 27. januar. Foto: Ulises Ruiz Basurto
Det sendte chokbølger kloden rundt, da det kom frem, at en pige ved navn Dafne fra Mexico er blevet mor i en alder af ni år.

Nu viser det sig, at det bliver det sidste barn, hun nogensinde kommer til at få. fødselslægerne steriliserede pigen umiddelbart efter fødslen uden sin mors samtykke, skriver Daily Mail.

TIL INORMATION 1/2


Pigens mor, der ifølge naboer til familien har arbejdet som sexarbejder, har nu meldt hospitalet i Guadalajara til en lokal menneskrettighedsorganisation, som nu undersøger tvangssterealisationen.

Der har været mange spekulationer om, hvem faderen til barnet er. Myndighederne har lavet DNA-tests af alle mandlige medlemmer af familien, der måske kan afsløre det, men naboer til familien anklager Dafnes stedfar for at have sovet sammen med pigen og taget bad med hende og for at have misbrugt sin biologiske datter - noget som han skal være dømt for ifølge Daily Mail.

Derfor går gætterierne på, at det kan være stedfaderen. Men den unge mor havde også en 15-årig kæreste, som potentielt kan være far. Familien er imidlertid flygtet i taxi, få timer før det lokale politi og borgmesteren dukkede op for at snakke med dem.

Pigens mor har udtalt, at hun  ikke så det som en forbrydelse at have sex med en ni-årig.

Den lille baby blev født 27. januar og hedder Maria De Los Angeles. Dafne blev gravid, da hun var otte år, og hverken hende selv eller hendes familie opdagede graviditeten, før hun var syv måneder henne. 

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.