Gårsdagens skyderi mod en 28-årig mand var tilsyneladende ikke helt uventet for offeret. Han havde nemlig en skudsikker vest i sin bil. Politiet har endnu ingen sigtede i sagen, men fortsætter jagten i rockermiljøet.

Politiet har stadig ingen spor i sagen, efter at en 28-årig mand i går eftermiddag blev skudt ned på klos hold ved Blågårdsgade på Nørrebro foran familie og venner. Men de ved, hvor de skal lede.

Alle de 14 rockere, som politiet i går anholdt ved en storstilet razzia, er nu løsladt igen. Men politiet fortsætter jagten i miljøet.

- Vi fortsætter vores efterforskning i rockermiljøet, eftersom skyderiet har forbindelse til bandekonflikten. I den forbindelse har vi sat en masse ting igang, som jeg ikke kan komme nærmere ind på, siger efterforskningsleder Henrik Svindt.

Den 28-årige var alene i bilen, da han ankom til hjørnet af Baggesensgade og Blågårdsgade. Hans far og nevø sad på en bænk 20 meter væk, da den 28-årige blev ramt af fem skud fra et 9 mm automatvåben, der blev affyret af passageren på en rød Yamaha motorcykel.

Offeret, der er revisor og familiefar, ligger stadig på hospitalet, efter at være blevet ramt af tre skud i benet, et i armen og et strejfskud på låret. Han er dog nu uden for livsfare.

- Hans tilstand er nu stabil, og vi er på vej ud for at afhøre ham nu, siger Henrik Svindt.

Ifølge Politiken.dk er offeret i forvejen kendt af politiet. Han er ikke en del af bandemiljøet, men han kender folk i kriminelle kredse.

Samtidig leder politiet blandt andet efter motorcyklen, der var en rød 600 kubik Yamaha med registreringsnummeret EM 17898. Den blev stjålet tirsdag morgen mellem kl. 00 og kl. 04 på hjørnet af Enghavevej og Hørdumsgade, og politiet vil gerne høre fra folk, der efterfølgende har set den.