21 Søndags interview med bedrageridømte Stein Bagger bør få den finansielle sektor til at spærre øjnene op, mener komikeren Finn Nørbygaard, der selv er blevet tørret for 437 mio. kr. Tænd for videomaskinen, kopier interviewet og del det ud til alle, opfordrer han.

- Jeg håber, at der er nogen på direktionslokalerne og i bankledelserne, der har sat videoen til. Denne udsendelse burde blive tapet og ligge i alle direktionslokaler og kopieret til de finansielle uddannelsescentre. Så skal man sætte sig ned og spørge sig selv "hvad er det, den mand gør ved os".

Sådan siger komiker Finn Nørbygaard til bt.dk efter at have set DR 21 Søndags interview med Stein Bagger.

Han kalder Bagger for "en manipulator i verdensklasse" og mener, at selv DR's journalist, Reimer Bo - der tidligere er blevet massivt kritiseret for sit Rigmor Zobel-interview - lod sig trække rundt.

- Der var aldrig et tidspunkt, hvor man var i tvivl om, hvem der styrer kampen. Så vidt jeg kan se, styrer Stein samtalen fra start til slut. Jeg tror, at han er udstyret med så umådelig stor en intelligens, at han hele tiden ved, hvad han nu får Reimer Bo til at spørge om, siger Finn Nørbygaard.

- Interviewet er selvfølgelig klippet, men det er en del af det, som en manipulator i den klasse selvfølgelig kan, mener komikeren, der dog ikke bebrejder Reimer Bo for håndteringen af interviewet.

- Ikke for at nedgøre Reimer Bo, men jeg tror, at økonomisk svindel er meget indviklet. Det kræver virkelig sin mand at kunne jonglere med så mange bolde på en gang. Det har taget rigtig lang tid for Boris Frederiksen (kurator i boet efter IT Factory, red.) at gennemskue. Jeg synes, at Reimer Bo prøvede at gå godt til den - lidt Sandberg, lidt Dubai, lidt Jensby, siger Finn Nørbygaard.

Stein Bagger blev idømt syv års fængsel for sin rolle i sagen.