Den 37-årige tidligere nøgenmodel Trine Borch Jørgensen havde ikke meget til overs for politiets indsats, når der blev aflagt besøg på Anni Brinchs massageklinik Østerbro i København, hvor hun i flere år havde et job som prostitueret.

- Jeg har måske Danmarks største bryster, og dem gloede politimanden meget gerne på, og øjnene på hans kvindelige kollega var ved at poppe ud af hovedet på hende, når jeg kom rendende nøgen rundt på klinikken, forklarede Trine Borch Jørgensen dels som vidne og dels efter, at hun havde forladt retslokalet i Østre Lansdsret i Odense, hvor Anni Brinch står tiltalt for rufferi

Trine Borch Jørgensen, der forklarer, at hun har en såkaldt J-skål, har i en række år været god veninde med Anni Brinch, og hun var faktisk med til at starte massageklinikken på Skt. Kjelds Plads på Østerbro. Hun arbejder i dag som handicap rideelærer og har opgivet livet i sexbranchen

-   Det var som en drøm at arbejde på Annis klinik. Her var alt perfekt, og der var ordnede forhold. Når politiet var på besøg, og de var de flere gange, så fik vi aldrig det mindste at vide om, at det skulle være ulovligt. Tværtimod. Der blevet lavet et system med entrebilletter, og der var en statsautoriseret revisor til at tage sig af regnskaberne. Ja, det er jo faktisk samme system, som bruges af masser af massageklinikker i dag, sagde Trine Borch Jørgensen i retten.

I løbet af i dag er det meningen, at der skal afhøres 16 vidner i retten. Alle er vidner, som kendte til livet dels som massagepiger og dels som telefonpiger på de otte klinikker, som indgår i ankesagen. Det er forsvareren Ole Schmidt, der har indkaldt vidnerne, og meningen er, at vidneforklaringerne skal give et betydeligt mere nuanceret billede af Anni Brinchs rolle i forhold til den daglige drift.

Flere af vidnerne gav i formiddags udtryk for, at der langt fra var de store fortjenester på bordeldriften. Ikke mindst, da finanskrisen begyndte at kradse, gik det for alvor ned med besøgstallet. Nogle af klinikkerne lå i skumle og mørke baggårde. Nogen steder var der ikke varmt vand, og den prostituerede Dorte fra Kolding prøvede selv at drive klinikken i Hasselager efter at Anni og hendes medtiltalte var blevet anholdt. Men det viste sig, at der var så store udgifter, at det slet ikke kunne lade sig gøre.

-   Vi kan slet ikke lave penge i branchen mere, sagde den erfarne glædespige.

-   Politiet har skudt langt over målet med de millionbeløb, som man har angivet som indtægt, siger Ole Schmidt.

Også i morgen skal der afhøres en lang række vidner, og efter procedure mandag i næste uge ventes der dom i sagen onsdag i næste uge.

Andre læser også