X Factor-deltager Nicoline Simone sniffede selv noget af den kokain, som hun er tiltalt for at have medvirket til at smugle ind i Danmark

En timere senere end planlagt taler Nicoline Simone endelig i retten i Sønderborg, hvor hun står tiltalt i en stor sag om indsmugling og videresalg af kokain.

Først nægtede hun at træde ind i retssalen, før hendes otte år ældre ekskæreste, kosovoalbaneren EB, og dennes lillebror AB, var ført ud af lokalet.

Dernæst var hun ikke i stand til at tale og sad og rystede på anklagebænken.

Nu taler hun med sikker stemme, og hun har netop erkendt, at hun selv havde et kokainforbrug.

- Har du selv taget kokain?, spurgte anklageren.

- Ja, det har jeg, indrømmede hun.

- Hvor tit var det?, lød spørgsmålet fra anklagemyndigheden.

- Det var meget sjældent, sagde hun, hvilket blev mødt af et højlydt fnys fra en fjerde ung mand, som også er tiltalt i sagen.

17-årige Nicoline Simone er tiltalt for i december 2011 at have fragtet to poser med i alt to kilo kokain fra en bil til et mødested, som går under navnet 'klubben' i Nordborg på Als, hvor hun kommer fra.

Hun har netop forklaret, at hun var med i Tyskland for at hente de to poser kokain i 'et skummelt lejlighedskompleks'. Men at det var under tvang og over en meget kort afstand, hun bar de to poser.

- Han kører bilen til klubben, og så går vi ind. Men så siger han, at jeg skal gå ud og hente de to poser. Han siger, at jeg bare skal gøre, hvad der bliver sagt. Det er med det her psykopatblik i øjnene og med en meget hård tone, har Nicoline Simone netop forklaret.

Hun mener, at hun har båret poserne omkring to meter, og har tidligere forklaret, at hun var bange for EB og derfor som oftest gjorde, hvad han sagde.

EB og AB er tiltalt for i fællesskab at have smuglet 2,6 kilo kokain ind over den dansk-tyske grænse, opblandet og videresolgt det, men det nægter de begge sig skyldige i. Førtidspensionisten EB har hårdnakket fastholdt, at han kun har kørt en lille forretning til at finansiere sit eget forbrug, og at han primært har solgt hash, hvilket er væsentligt billigere og også giver en væsentligt lavere fængselsstraf.

EB's forklaringer er dog blevet belastet af politiets aflytninger af hans mobiltelefon, som er blevet afspillet i retten. Her fremgår det, at der handles med stoffer for op til 18.000 euro, og at der tales om 'det hvide', 'det hurtige' og såkaldte kugler.

Nicoline Simone forklarer i skrivende stund i retten, at ekskæresten handlede med kokain stort set hver dag, og at han havde mange penge. Blandt andet gav han hende 6.000 kroner i julegave, som hun dog leverede tilbage i samråd med sin mor.

Hun hævder dog, at hun ikke selv deltog i handlen med stoffer.

- Han stod først op ved fire-fem tiden om eftermiddagen, og jeg var altid hjemme ved 22-tiden. Og så har han jo haft hele natten til at gøre det, han skulle, forklarer hun.