Nicoline Simone.
Nicoline Simone. Foto: Sonny Munk Carlsen

Den 17-årige tidligere X-Faktor-deltager Nicoline Simone Møller sidder torsdag morgen i vidneskranken ved Retten i Sønderborg i narkosagen mod hende og tre mænd.

De tiltalte er udover hende den otte år ældre ekskæreste E.B., dennes lillebror A.B. og en kammerat.

Et stykke inde i afhøringen af Nicoline Simone er anklagemyndigheden gået i gang med at afspille en række telefonaflytninger, som politiet hemmeligt har foretaget i efteråret 2011 og vinteren 2012.

Og det får tilhørerne helt frem på kanten af stolene, når den ene trussel efter den anden, herunder regulære dødstrusler, lyder ud af højttalerne i det store retslokale.

Ekskærestens trusler mod Nicoline Simone bliver råbt så højt og med så skinger stemme, at det er direkte chokerende. Ikke mindst for den 17-årige unge kvinde selv, som fra en tilhører i retssalen diskret har fået et lommetørklæde rakt frem til sig.

- Jeg smadrer alle knogler i kroppen på dig! Jeg smadrer dig! Om jeg så skal tage dig med ud i skoven, binde dig til et træ og det skal tage to dage at finde dig, lyder ekskærestens stemme og med så skinger og høj volumen, at det næsten kun lige er hørligt, når Nicoline Simone på de mange trusler blot svarer et spagt: Ja...

X-Faktor-deltageren var sammen med sin musikalske makker Jean Michel tidligere i år klar til finalen i den store tv-konkurrence, men i sidste øjeblik - pga narkosagen - meldte de pludselig fra.

Nu risikerer hun fængselsstraf for sin rolle i den sønderjyske narkosag.

Nicoline Simone er tiltalt for at have båret to kilo kokain fra en bil og ind i et hus nær Nordborg.

Hendes otte år ældre ekskæreste E.B. og dennes lillebror står til en langt hårdere straf.

De er sammen tiltalt for at have indsmuglet og videresolgt 2,6 kilo kokain fra Tyskland til Danmark.

bt.dk følger sagen...

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.