Der var masser af politi til stede på Nørrebrogade i København og gaden var spærret fuldstændigt af ved Assistens Kirkegård lørdag eftermiddag
Der var masser af politi til stede på Nørrebrogade i København og gaden var spærret fuldstændigt af ved Assistens Kirkegård lørdag eftermiddag Foto: Stine Kjærside

Politiet mødte talstærkt op på Nørrebrogade i København, da en patruljevogn lørdag eftermiddag forsøgte at standse nogle biler. Personerne i bilerne stak af fra politiet, og der er blandt andet blevet smidt en skarpladt pistol.

Det fik politiet til at udsende massiv forstærkning.

- En patrulje forsøgte at standse nogle mistænkelige køretøjer, der kørte fra Nørrebrogade til Blågårds Plads, og da de ville standse dem, var der alle mulige mennesker, der løb i mange forskellige retninger. En af dem smider så en skarpladt pistol, siger vagtchef Henrik Orye fra Københavns Politi.

Ni personer er foreløbig blevet anholdt efter episoden, der fik politiet til at spærre dele af Nørrebrogade af,

Politiet kan - med undtagelse af fundet af den skarpladte pistol - endnu ikke sige noget om, hvorfor mændene i bilerne valgte at flygte, men det kan have noget at gøre med et røveri i en kiosk på Frederiksundsvej.

- Der har været noget røveri i nærheden, og vi kan ikke udelukke, at det har noget med det at gøre, siger vagtchefen.

Det er endnu for tidligt at fastslå, om de anholdte er en del af bandemiljøet i København, men Henrik Orye vurderer, at der er meget gode chancer for, at de er kendt af politiet i forvejen.

De anholdte bringes nu til afhøring, og politiet undersøger fortsat området ved Assistens Kirkegård.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.