Var du chaufføren i lastbilen, eller ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

En blot ni-årig dreng er blevet pågrebet og overdraget til de sociale myndigheder, efter endnu en bilist er blevet udsat for en potentielt farlig trend, hvor store sten kastes fra gangbroer.

Denne gang gik det ud over en lastbilchauffør, da han tirsdag kørte under en gangbro ved Byplanvejens Skole i Aalborg, skriver TV 2 Nord.

Den store sten ramte forruden på lastbilen, lige hvor chaufføren sad, men heldigvis slap han uskadt fra ulykken.

Han nåede dog at registrere gerningsmanden løbe fra stedet og kontaktede Nordjyllands Politi, som kunne pågribe en blot ni-årig dreng fra lokalområdet. Til mediet oplyser politiet, at der er tale om straffelovens paragraf 252, der handler om at bringe andres liv og førlighed i fare, men grundet drengens lave alder sigtes han ikke for forseelsen, men er blevet overdraget til de sociale myndigheder.

»Jeg vil gerne sende en kraftig appel til alle forældre om at holde øje med deres børn og tjekke, hvad de går og laver,« lyder det fra Per Jørgensen, vagtchef hos Nordjyllands Politi.

»Det lykkedes os at opspore drengen, der ligesom forældrene ikke taler dansk. Men med en storebrors hjælp fik vi forklaret, at det her altså er en meget alvorlig sag,« siger vagtchef hos Nordjyllands Politi, Per Jørgensen, til DR Nordjylland, ifølge ritzau.