En gruppe formodede narkosmuglere kom søndag aften i skudveksling med politiet i Aalbæk Havn i Nordjylland. En person blev dræbt, og flere er såret.

En person blev søndag aften dræbt i skudveksling med politiet i Aalbæk Havn mellem Skagen og Frederikshavn. Samtidig meldes en politibetjent alvorligt såret. Det skriver Nordjyske.dk.

Skudvekslingen fandt sted kort efter klokken 21, da en gruppe formodede narkosmuglere forsøgte at stikke af fra politiets anholdelsesgruppe i en båd.

- Der sker det, at flere gerningsmænd forsøger at undslippe i en båd fra Aalbæk Havn cirka 21.10. Det sker i forbindelse med en sag om smugleri fra Aalbæk Havn, siger vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi og fortsætter:

- Der opstod så en skudveksling, da vores gruppe skrider til anholdelse. Her blev en gerningsmand dræbt, og en politimand blev såret. Vi har også en mand anholdt, som sidder her på stationen, siger han.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker nu sagen, og der bliver holdt et pressemøde på Aalborg Politigård mandag formiddag klokken 10, hvor der ventes at blive fremlagt flere detaljer om episoden.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.