En 22-årig ung mand var fuld og på stoffer, da han fredag aften stjal en bil med et femårigt barn på bagsædet.
En 22-årig ung mand var fuld og på stoffer, da han fredag aften stjal en bil med et femårigt barn på bagsædet. Foto: Martin Sylvest Andersen

En 22-årig ung mand var fuld og på stoffer, da han fredag aften stjal en bil med et femårigt barn på bagsædet

Manden havde samme aften stjålet to andre biler, da han omkring klokken 18.20 stjal bilen med barnet ved et pizzeria i Tjørring ved Herning.

Den første bil havde han kort forinden truet sig til ved Shell-tanken på Rolighedsvej i Herning.

- Han truer en mand, der er inde og tanke på en Shell-7eleven-tank. Han siger, at hvis manden ikke giver ham nøglerne til hans Golf, så vil han blive skudt. Men han har ikke haft noget våben, det er bare noget han truer med, siger vagtchef Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden, der er kendt af politiet, hærger efterfølgende rundt i Golfen og påkører blandt andet en vejafmærkning og to parkerede biler.

Klokken 18.07 indløber en ny anmeldelse om samme mand, efter han er kørt igennem en afspærring og har slået en mand ned for også at stjæle hans bil.

- Det viser sig, at han er kørt ned i en udgravning, og den borger, der kommer for at hjælpe med at trække bilen fri, bliver slået i hovedet med en sten, da han leder efter et træktov i bilen, fortæller vagtchefen.

Tredje bil stjæler den 22-årige, da han kommer forbi et pizzaria i Tjørring ved 18.20-tiden. Bilen tilhører et pizzabud, og på bagsædet sidder hans femårige søn, som venter i bilen, mens faderen henter en frisk ladning pizzaer. 

En vaks borger forsøger at forhindre manden i at stjæle bilen, men ender i stedet med at springe for livet.

- Han kører med drengen, men kommer til at køre ned til en stisystem, hvor han kører fast på et grønt område, og der bliver han holdt fast af pizzabuddet og hans kammerat, der er løbet efter bilen, fortæller vagtchefen.

Det viste sig efterfølgende, at den 22-årige var påvirket af både alkohol og stoffer, da han stjal bilerne. 


Han ventes at blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.