Den 39-årige Peter Jensen var ifølge vennen Tommy Christensen bare på vej ned for at hente benzin til sin scooter, da han onsdag aften blev kørt ned i to omgange og dræbt.

Peter Jensen blev onsdag aften omkring kl. 20 påkørt i to omgange og dræbt i et øde industriområde i Tarm. Da bt.dk snakker med 38-årige Tommy Christensen, er han meget berørt over drabet på sin gode ven og fortæller, at Peter Jensen blot var ude på en kort aftentur, da han blev påkørt:

»Peter ville bare cykle ned for at hente benzin til sin scooter, da han blev jordet ned. Det er frygteligt. Han var jordens flinkeste mand, og han gjorde aldrig nogen noget. Jeg kan slet ikke forstå, at han ikke er her mere,« fortæller vennen Tommy Christensen.

Tommy Christensen var Peter Jensens overbo. De var meget gode venner og havde kendt hinanden i 22 år. Samtidig havde de også været i familie, da Tommy tidligere havde været gift med én i Peters familie.

Ikke et ondt menneske

Peter Jensen var kæreste med Roma Larsen. Hun har tidligere dannet par med den tiltalte. Roma Larsen og den tiltalte har et 25 årigt plejebarn sammen, Ivalo Warnke, som nåede at kende Peter Jensen i to år. Hun siger følgende om Peter Jensens død:

»ML er ikke et ondt menneske, men det er ikke ok, det han har gjort. Det har ingen fortjent,« fortæller Ivalo Warnke til bt.dk.