Den 22-årige mand, FK, der ved Retten i Sønderborg er tiltalt for voldtægt og mishandling af flere teenagepiger, nægter sig skyldig i alle anklager. Det kom frem, da den tiltalte satte sig til rette i vidneskranken for at afgive sin forklaring. 

- Hvis en pige siger nej, så tager jeg det nej. Jeg er ikke så desperat, at jeg skal voldtage en pige, siger han.

I dagens anledning har han taget et skinnende, sølvfarvet jakkesæt på og friseret det sorte hår i en sideskilning. Med benene over kors sidder han tilbagelænet og svarer på anklagerens spørgsmål om sit forhold til de piger, han er tiltalt for at have voldtaget og mishandlet.

Ifølge det ni sider lange anklageskrift var to af pigerne kun 14 år, da de blev voldtaget og mishandlet af deres kæreste, den noget ældre FK. Han har indrømmet, at han havde sex med pigerne, men forklarede at de ville det lige så meget som ham. Den store aldersforskel mente han ikke, at pigerne opfattede som et problem.

- Hun sagde, at alder ikke har nogen grænser, det er kun kærligheden der tæller, forklarede FK om sit forhold til den ene af pigerne og forsøgte at tegne et billede af, at de havde et godt forhold til hinanden.

Hans forsvarer, Hans Boserup, forsøgte tidligere på formiddagen at tegne et billede af, at hans klients forhold til pigerne ikke bare var løse bekendtskaber.

- Der er tale om fire ægteskabslignende forhold, inden han blev afbrudt af retsformanden, der mente at han skulle gemme den slags udtalelser til proceduren.

Mandag og tirsdag afhøres den tiltalte, mens de fire piger skal afgive deres forklaring for lukkede døre på et senere tidspunkt . Der forventes at falde dom i sagen 3. december.