Natten til lørdag udviklede et skænderi sig mellem et ung par på Søgårdsvej i Svendborg sig til så voldsomt et slagsmål, at kvinden senere døde af sine skader. BT har talt med en nabo til den unge kvinde.

»Han havde banket hende, så hun slet ikke kunne trække vejret,« fortæller en nabo til BT om den 23-årige nu afdøde kvinde. Naboen ønsker ikke at stå frem ved navn.

Ved du noget om sagen? Så skriv til BT på 1929@bt.dk eller via vores Facebook-side.

Den 23-årige gerningsmand henvendte sig kort efter midnat til naboen og bad ham ringe efter en ambulance og politiet, fordi han havde banket sin kæreste. Herefter ventede gerningsmanden på politiet nede på vejen, mens naboen så til den 23-årige kvinde.

»Hun blødte over det hele og kunne ikke trække vejret, så jeg stak en finger i munden på hende for at åbne luftvejene,« fortæller naboen.

Kort efter ankom politiet og anholdte den 23-årige mand, mens ambulancefolk ifølge naboen forsøgte at genoplive kvinden.

Den afdøde kvinde og naboen havde et godt naboskab, og naboen beskriver hende som en »stille og rolig pige«, der var meget hjælpsom og altid havde et smil på munden.

Naboen fortæller til BT, at gerningsmanden efterfølgende virkede meget ophidset og flere gange sagde, at kvinden ikke skulle være sammen med en »taber« som ham selv.

Den 23-årige gerningsmand blev senere anholdt af politiet og har i nat erkendt vold mod kvinden, der lørdag morgen døde på grund af skaderne.

Parret havde tilsyneladende været i byen kort forinden, og politiet mener, at der angiveligt har været tale om jalousi.

Ifølge naboen havde den 23-årige kvinde og gerningsmanden kendt hinanden i godt tre måneder.

Den 23-årige mand bliver fremstillet grundlovsforhør ved retten i Odense klokken 12.30, oplyser Fyns Politi.