Lyt til artiklen

Det var et langt liv sammen, der endte i tragedie for 84-årige E. og hans ét år yngre kone V., da manden skød først hende og derefter sig selv. Han tog også parrets knap 10 år gamle schæferhund med i døden.

Naboer fortæller, at parret har boet hele deres liv i huset på Grejsdalvej i Kastrup på Amager.

- Jeg har boet her vel i 50 år, og de havde boet her næsten 10 år da jeg kom, fortæller en af naboerne O. Pedersen.

Han fortæller, at E. har været alvorligt syg.

- Han har været indlagt et par gange, jeg ved ikke præcis hvad det var, siger O. Pedersen. Andre naboer fortæller at også E.s kone har været indlagt med sygdom flere gange for nylig, og at hun stort set aldrig forlod huset mens han luftede sin elskede schæferhund tre gange om dagen.

- Han var stille og rolig, han kunne godt lide at gå rundt og se, at alt var i orden på vejen, siger O. Pedersen.

En anden nabo, Jens Mathiesen, opdagede at der var noget galt, da han skulle køre på arbejde klokken syv onsdag morgen.

- Jeg skulle ud og børste sne af bilen, og så kunne jeg se, der holdt politi. De kunne ikke fortælle, hvad der var sket, siger han.

E. og hans kone havde boet hele deres liv på Grejsdalvej. Ifølge naboer var E. maskinarbejder, og da de to som ganske unge flyttede ind i huset, var det et sommerhus. Men med årene fik E. sparet sammen til at om- og udbygge huset. Ifølge naboerne, der har kendt parret i cirka 50 år, fik E. og V. ikke børn.

Men fra de var ganske unge havde de hund, og i perioder har E. og V. haft to schæferhunde.

Det er parrets nærmeste naboer, John og Jytte Rasmussen, der ifølge flere kilder er dem på vejen, der kendte parret bedst.

- Vi ønsker ikke at udtale os, siger Jytte Rasmussen til bt.dk