Ved en rundkørsel i Kalundborg blev der lørdag aften affyret skud fra en motorcykel mod en bil. Politiet har fundet flere patronhylstre fra en pistol og søger efter vidner til hændelsen.

»I anmeldelsen lyder det, at der er blevet skudt fem-seks gange efter en bil. Men gerningsmanden har hverken ramt bilisten eller bilen,« fortæller vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Rene Søe Pedersen, til B.T. søndag morgen.

Politiet modtog lørdag kl. 19.54 en anmeldelse fra en lokal i Kalundborg, som havde set en mistænkelig motorcykel eller motorcrosser køre rundt i området ved Holbækvej.

En 29-årige mand havde valgt at følge efter den mystiske motorcyklist i sin bil, men pludselig vendte motorcyklisten sig om og begyndte at skyde mod bilen, inden han kørte videre.

Området blev efterfølgende afspærret, og flere patruljer blev sat ind med politihunde.

Under efterforskningen blev der fundet fire patronhylstre til en pistol på stedet.

»Vi vil meget gerne finde motorcyklisten og sætte en stopper for det her. Det var en farlig situation, hvor flere mennesker kunne være kommet til skade,« siger Rene Søe Pedersen til B.T.

Motorcyklisten bliver beskrevet som en mand, spinkel af bygning, iført sort tøj og sort styrthjelm. Han kørte på en motorcykel eller en motorcrosscykel uden lys og nummerplade, men med synlige ledninger på fronten.

Politiet er interesseret i at høre fra vidner som har set en mand på en sort motorcykel.

»Vi vil meget gerne i kontakt med folk, som har set en mand på en sort motorcykel, eller som ved, hvor motorcyklen står parkeret om natten. For eksempel i en lejlighedsopgang,« siger Rene Søe Pedersen.

Han fortæller at politiet allerede søndag morgen har hørt fra vidner som har set skudepisoden.

Lige nu ved politiet ikke, hvad motivet bag skyderiet er.

»Alt er åbent på nuværende tidspunkt i efterforskningen. Vi ved ikke, hvad skyderiet skulle dreje sig om,«.

Politiet ved heller ikke, om den 29-årige mand som kørte i bilen har kendt motorcyklisten.