Et drikkelag mellem fire unge mænd fra Litauen endt i et muligt knivstikkeri. En 22-årig mand blev skåret i læggen.
Et drikkelag mellem fire unge mænd fra Litauen endt i et muligt knivstikkeri. En 22-årig mand blev skåret i læggen. Foto: Scanpix

Et påstået gaderøveri viste sig at være et knivstikkeri mellem fire venner.

Et drikkelag mellem fire litauiske mænd gik tilsyneladende helt over gevind torsdag aften. I hvert fald arbejder Fyns Politi lige nu ud fra den teori, at en eller flere af mændene har stukket den fjerde med kniv.

Den 22-årig litauiske mand påstod selv, at han havde været udsat for gaderøveri og stukket med kniv, men politiets efterforskning viste hurtigt, at gerningsstedet sandsynligvis er en lejlighed på Saxovej i Odense NV. Her fandt betjentene offerets tre fulde kammerater samt en række tekniske spor. 

Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Thomas Bentsen, til bt.dk.

Ingen af mændene i lejligheden var dog særligt indstillede på at samarbejde med politiet. I hvert fald slog den ene af dem en af betjentene med en knytnæve i ansigtet. Han bliver nu sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.

De mulige gerningsmænd til det mulige knivstik har endnu ikke været i stand til at blive afhørt, og politiet mener ikke, at offerets egen forklaring er troværdig.

De fire bliver alle afhørt igen i løbet af fredagen. 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.