Politiet står stadig uden afgørende nyt om den mand, der onsdag morgen klokken 5.55 blev fundet død ved togskinnerne ved en viadukt i Silkeborg.

Den afdøde var onsdag formiddag endnu ikke identificeret, og politiet arbejder fortsat med tekniske undersøgelser på stedet, som skal fastslå, hvordan manden er omkommet.

Mens undersøgelserne foregår, er togdriften mellem Silkeborg og Herning indstillet. Det forventes, at togene igen kan køre ved 13-tiden onsdag, når undersøgelserne ventes afsluttet.

Ifølge mja.dk slog en togfører alarm, da toget havde passeret hen over manden, dog uden at ramme ham.

- Manden blev fundet med åbent kraniebrud og kan være faldet ned fra jernbanebroen fra seks-syv meters højde. Vi skal i gang med en kriminalteknisk undersøgelse, som skal forsøge at fastslå, om manden har været udsat for en forbrydelse, eller om der er tale om en ulykke eller selvmord, siger vicepolitikommissær Bent Riber Nielsen til mja.dk.

Han siger desuden, at manden muligvis skal obduceres. Der er ikke fundet personlige kort eller papirer på den afdøde, der kan fastslå hans identitet. Manden vurderes at være mellem 30 og 45 år.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.