____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>To personer er i overhængende livsfare efter en voldsom ulykke på Hillerødmotorvejens forlængelse onsdag morgen.

Klik her og se mere tv på localeyes.dk Kort før klokken fem stødte en lastbil frontalt sammen med en personbil på strækningen, hvor vejbanerne kun er adskilt af afstribning, oplyser Nordsjællands Politi.

Ulykken var meget voldsom, med adskillige vragdele spredt over et større område. Derfor blev strækningen først genåbnet kort før klokken halv otte. Det er endnu uvist, hvad der var årsag til ulykken.

- Det vi ved på nuværende tidspunkt er, at personbilen vår på vej mod nord, da den af ukendte årsager kommer over i den modsatte kørebane, og støder frontalt sammen med en lastbil, oplyser Nordsjællands Politis pressemedarbejder, Henrik Suhr.

De to personer i personbilen blev straks bragt til traumecentret på Rigshospitalet. De betegnes som værende i overhængende livsfare. Også lastbilchaufføren er bragt til traumecentret, men han var tidligt onsdag morgen uden for livsfare.