Motorcyklen endte efter en flyvetur 30 meter foran den parkerede bil, som blev kraftigt beskadiget.
Motorcyklen endte efter en flyvetur 30 meter foran den parkerede bil, som blev kraftigt beskadiget. Foto: Allan Andersen
En politijagt på motorcykel endte tidligere fredag helt galt, da den flygtende motorcyklist kort efter middag hamrede ind i en parkeret bil. Han blev liggende få meter fra bilen, mens hans motorcykel fløj 30 meter gennem luften.

Motorcyklisten er nu indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, hvor han svæver mellem liv og død.

Politijagten startede, da motorcyklisten nægtede at stoppe på Helsingørmotorvejen, hvor en motorcykelbetjent vinkede ham ind til siden. I stedet for at stoppe, trykkede han gashåndtaget i bund.

Med politiet i hælene bragede han afsted på Helsingørmotorvejen, hvorefter han kørte af Isterødvej, Overdrevsvej og Københavnsvej, før jagten fortsatte ind i den østlige del af Hillerød i retning mod sygehuset. Her fik jagten en brat ende.

Motorcyklisten var tilsyneladende ikke kendt i området, for han fortsatte - med en hastighed på langt over 100 km i timen - ufortrødent op af Skansevej, som ender blindt med en parkeringsplads.

Det overraskede tilsyneladende motorcyklisten, som påkørte en af de parkerede biler i så høj fart, at motorcyklen fløj 30 meter gennem luften.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed er inde over sagen, da de skal sikre, at den eftersættende motorcykelbetjent ikke har begået fejl.

- Jeg kan bekræfte, at en af politiets motorcyklister i eftermiddags eftersatte en motorcyklist. Det endte desværre med, at den flygtende motorcykel kørte galt, forklarer chefkonsulent Jacob Thaarup til ekstrabladet.dk

Han fortæller videre, at motorcyklisten er indlagt på Rigshospitalets Traumecenter med alvorlige skader.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.