Den tidligere professionelle soldat Andreas Linnet, der har tilstået drabet på mor og søn i Møgeltønder, pralede af sine blodige oplevelser ved fronten.

- Andreas var bidt af en gal militærmand, og så var han helt vild med våben. Men at det skulle komme så vidt, det havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig.

Sådan siger en kilde til B.T., som i årevis har været ven af Andreas Linnets familie.

Den 32-årige drabsmand blev i går ved retten i Sønderborg varetægstfængslet i fire uger efter at have indrømmet knivdrabene på 68-årige Elke Ibsen Mamsen og hendes søn, 42-årige Hans Mamsen, begge fra Møgeltønder.

Den medsigtede, en 25-årig mand, nægter sig skyldig, men har erkendt omstændigheder omkring drabene, som politiet formulerer det.

Ifølge B.T.s kilde var det ikke usædvanligt, at Andreas Linnet, der er tidligere professionel soldat, pralede om sin tid som udsendt på missioner i udlandet.

- Hvor meget hold, der var i alle beretningerne, ved jeg naturligvis ikke, men han fortalte en del om livet på operationsstuerne ved fronten. Det var blodige beretninger, der handlede om, at han fik lov til at lukke sårene efter operationerne, selv om han kun var sanitetsmand, beretter vennen.

Læs meget mere i B.T. i dag

- Morderen fulgte politiets arbejde

- Familien: Nu vil vi have ro