Den kvinde og mand, der lørdag eftermiddag blev fundet døde i et hus i Møgeltønder, blev begge dræbt med flere knivstik, oplyser Syd- og Sønderjyllands politi.

Den 68-årig mor og hendes 42-årige søn blev begge fundet dræbt kl. 13:30 i deres hjem i udkanten af landsbyen Møgeltønder i Sønderjylland.

Politiet har fastslået, at der er tale om et dobbeltdrab. Politiet har siden fundet af de to dræbte, afhørt flere vidner, heriblandt naboer og familie, samt den 68-årige kvindes mand, der også bor på ejendommen.

Ifølge kommunikationsansvarlig hos Syd- og Sønderjyllands Politi Helle Lundberg er ingen anholdt i sagen. Hun oplyser desuden, at ingen i familien tidligere har været i kontakt med politiet.

- Det er en helt almindelig familie, siger hun til Ritzau.

Lørdag aften fortsætter de tekniske undersøgelser på stedet, ligesom hunde er sat til at finkæmme området. Søndag vil de to dræbte blive obduceret.

De to dræbte blev fundet af et familiemedlem, der slog alarm til politiet.

Nabo: Det er skrækkeligt

Ifølge en nabo, bt.dk har talt med, så var den dræbte søn 'tilbagestående'.

- Det vi har fået at vide er, at det er mor og søn. Vi ved, at de begge bor i huset, og at sønnen er tilbagestående og får medicin for sine lidelser. Han er sådan en, der gør familier med unge piger nervøse, lad mig sige det sådan. Vi har tit været nervøs for, hvad han kunne finde på, forklarer naboen til bt.dk.

Ifølge naboen, der ønsker at være anonym, er familien kendt i området.

- Alle kender dem, og vi har da også tit set dem, og de har altså en mærkelig adfærd. Selvom det lyder hårdt, så overrasker det mig ikke, at det her sker. Det er skrækkeligt.