Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Familien Billings fra Pensacola, Florida bestod af far, mor og 16 børn. Nu er børnene forældreløse.

Torsdag aften mistede en søskendeflok på 16 børn deres mor og far. Politiet mener, at drabene blev begået af indbrudstyve.
 
Byrd og Melanie Billings på hhv. 66 år og 43 år boede i en stor villa sammen med deres 16 børn. Fire biologiske børn og 12 adopterede - seks af disse børn har Downs syndrom. De børn, som parret gennem årene adopterede, havde forskellige baggrunde. Nogle kom fra hjem, hvor de var blevet udsat for seksuelt misbrug, nogle fra voldelige hjem, eller fra forældre, der havde stoffer eller alkoholproblemer.

Hos Byrd og Melanie fik de et nyt hjem. Blandt naboer og folk i den lille forstad Beulah var familien kendt som venlige og åbne folk, der oprigtigt interesserede sig for deres medmennesker og for at give alle deres børn en god og kærlig opvækst. 

Det skriver Pensacola, Daily Journal.

I området, hvor familien boede, er der flere kirker end supermarkeder, håndlavede skilte reklamerer med friske æg, heste og køer græsser på markerne, og i det hele taget bærer stedet stærkt præg af landlig idyl. Men efter skuddrabene på Byrd og Melanie Billings er idyllen blevet brudt. Mange mennesker i byen kendte parret, og dem, der ikke kendte dem personligt, havde hørt om dem.

Otte af børnene mellem 8 og 14 år befandt sig i huset, da deres forældre blev skudt. Ingen af børnene kom noget til.

De var rare mennesker

47-årige Karla Arnold, der arbejder i et supermarked tæt ved familiens hjem, fortæller til Daily Jornal, at familien Billings tit kom og handlede i supermarkedet.

- De var gode mennesker, fortæller hun.

- Somme tider var børnene med nede og handle. Nogle af dem havde Downs syndrom og sad i kørestol, siger hun og tilføjer:

- Hele dagen i dag (fredag red.) kom folk ind i butikken for at tale om, hvad der var sket. Folk er meget chockerede.

Billings familien ejede mange lokale forretninger i byen, heriblandt en brugtvognshandel. Nogle mener, at der måske er tale om en eller flere forretningsforbindelser, der er raget økonomisk uklar med parret og måske derfor har villet hævne sig.

Men endnu ved politiet ikke, hvem der har begået de brutale drab.

Dog har politiet søndag været i kontakt med ejeren af en rød varevogn, som vidner mener at have set forlade området torsdag aften. Politiet understreger dog, at de ikke har arresteret nogen i sagen. 

Andre læser også