Mænd vil bedrages – og de bliver det! Det kan to englændere i hvert fald skrive under på. En 32-årige kvinde fødte et barn uden samleveren fik noget at vide endsige opdagede det - elskeren derimod fik at vide, at barnet var dødfødt.

32-årige Claire Jones fødte i al hemmelighed en søn. Hun var blevet gravid med en kollega – ikke så godt, for han var altså ikke Jones samlever. Men hendes elsker.

Hun holdt affæren skjult for sin samlever – og forklarede den stadig voksende mave med vægtforøgelse. Hvilket jo heller ikke var helt løgn.

Elskeren derimod fik at vide, at hun havde fået kræft, men at hun var på vej mod bedring! Og de forlovede sig – og glædede sig til deres kommende barn.

Julen 2007 tilbragte hun sammen med sin samlever og mor. To dage senere sendte hun elskeren en mail, hvor der stod, at moderen desværre var død – og at hun derfor måtte blive lidt længere hos familien.

Næste morgen fødte hun. Og ifølge anklagemyndigheden skete det i forældrenes badeværelse.

Ifølge BBC kunne patalogen, der senere undersøgte babyen ikke sige, hvorvidt barnet var dødfødt eller i live ved fødslen. Derfor kunne kvinden ikke sigtes for drab.

Efter den hemmelige fødsel pakkede Claire Jones den lille babys krop ind i papir, gemte liget i en taske – og lagde den ind i sin bils bagagerum.

Umiddelbart efter sendte hun så sin elsker følgende besked: - Vores lille søn er død. Han overlevede ikke kræften!

Men 5. Januar i år mødte elskeren op på politistationen i Swansea, og fortalte at han var bekymret for sin kæreste – og det døde barn.

Det fik politiet til hurtigt at gå i aktion – og selvsamme dag blev den 32-årige Jones anholdt. Og liget blev fundet i bilen.

I retten har den 32-årige fortalt, at hun forsøgte at genoplive den lille dreng, der efter hendes opfattelse ikke trak vejret efter fødslen på badeværelset. Men alt var forgæves.

Efterfølgende har den 32-årige kvinde forsøgt at begå selvmord – hvilket dommer John Curran tog i betragtning i sin dom, da han forleden idømte hende tolv måneders betinget fængsel.

-Men din opførsel og handlinger har haft en ødelæggende effekt på to unge mænd samt deres familier, tordnede dommeren.