Den 60-årige egyptiske mand, som mandag var for retten i Sønderborg for at have voldtaget sine tre døtre, blev yderligere belastet, da mødrene til de tre piger afgav forklaring.

Den 60-årige mand, der er far til i alt 11 børn med to forskellige kvinder, måtte mandag lide den tort at forlade retten mens hans nuværende danske hustru afgav forklaring.

Det fik tidligere i dag manden til at true med sultestrejke, men da retsmødet blev genoptaget tog han pænt plads i et særligt lytterum ved siden af retssalen.

Her kunne han høre sin 46-årige hustru, der er mor til to af de tre krænkede piger, fortælle, at hun troede fuldt og fast på pigernes forklaring. Den 46-årige havde dog ikke selv, kom det frem i retten, set ham forgribe sig på pigerne.

Det havde til gengæld den 60-åriges tidligere hustru - en 49-årig, tysk kvinde. I retten fortalte hun, hvordan hun en dag havde set ham sidde med erigeret penis i sofaen med datteren siddende ved siden af. Også hun troede fuldt og fast på pigernes forklaring.

Den 60-årige egypter er anklaget for gennem flere år at have voldtaget sine tre døtre, fra de var 8,10 og 11 år. Manden boede med sine 11 børn og to koner, en dansk og en tysk kvinde i Dybbøl ved Sønderborg. Han blev i slutningen af 2009 fængslet, efter den ældste datter betroede sig til en SSP medarbejder.