Foto: Foto: Privat

MMA-kæmperen Joseph Torrez blev 1. januar angrebet i sit eget hjem af fire gangstere. Men han var klar til at tage kampen op.

- Vi dræber dig og din familie, sagde den ene af de fire bandemedlemmer, der angreb MMA-kæmperens hus. Men de fik sig en slem overraskelse.

Joseph Torrez brugte sine evner fra Mixed Martial Arts, der går ud på at tæske sin modstander ved hjælp af teknikker fra forskellige kampsportsarter, skriver New York Daily News.

Torrez dræbte en på stedet, mens en anden var så hårdt såret, at han måtte på hospitalet. De to sidste flygtede fra stedet, inden de fik tæsk af Joseph Torrez, der ikke har nogen prangende liste af sejre at bryste sig af.

Han har faktisk tabt fem ud af seks kampe, og har blot vundet en enkelt sejr. Men nu risikerer han at blive straffet, fordi han dræbte den ene af indbrudstyvene.

- Det var selvforsvar. Han kæmpede for sit liv, siger forsvaren, der frygter at Torrez bliver sigtet på trods af, at han ifølge forsvareren blot forsvarede sin familie, udtaler hans advokat ifølge New York Daily News.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.