En kvinde gennemlevede i 2016 et mareridt, da hun gentagne gange blev truet, mishandlet og tævet af sin samlever.

Det vil være anklagemyndighedens påstand, når retssagen mod en mand i 40'erne begynder ved retten i Svendborg senere i maj.

Af anklageskriftet, som B.T. har fået indsigt i, fremgår det, at manden over en periode på flere måneder tilbage i 2016 tævede, mishandlede og truede sin samlever.

Det gjorde sig blandt andet gældende på et ukendt tidspunkt i februar 2016, hvor manden ifølge politiet slog, sparkede og trampede kvinden på kroppen og i hovedet, inden han skubbede hende ud af lejligheden og ned ad en trappe.

Herefter haglede slag og spark ned over hende igen, mens manden ifølge politiet udtalte:

»Se, der er ingen, der kommer og hjælper dig. Jeg kan slå dig ihjel, uden der kommer nogen og hjælper dig.«

20. februar samme år var den gal igen.

Her skulle manden ifølge politiet have stoppet en bruserslange ned i halsen på kvinden, så det begyndte at bløde, ligesom han også denne gang slog kvinden adskillige gange i maven.

»Nu dør du«

Af det 10 sider lange anklageskrift mod manden fremgår det videre, at han, foruden gentagne tilfælde af vold mod kvinden, også forsøgte at skubbe hende ud af en personbil, alt imens han kørte bilen med en anslået hastighed på 70 kilometer i timen.

Manden truede videre kvinden med at sprøjte heroin i halsen på hende, hvis hun ikke gjorde, som han sagde, ligesom han den 11. august på et hotel i Fredericia ifølge politiet viste kvinden en plastikpose med en hammer og udtalte, at han ikke vidste, om han skulle slå den ene eller anden person ihjel, og at han i øvrigt ville nyde at se vedkommendes hoved blive flækket med hammeren.

I samme ombæring meddelte han kvinden, at der 'om lidt' ville komme nogle mennesker og 'gruppekneppe' hende på værelset.

Slutteligt skulle manden angiveligt have taget halsgreb på kvinden adskillige gange og klemt så hårdt, at det sortnede for hendes øjne.

I den forbindelse udtalte han ifølge politiet:

»Nu dør du,« og:

»Du dør, jeg slår dig ihjel.«

Domsmandssagen er sat til at begynde ved retten i Svendborg 22. maj. Der er kun afsat én dag.