En 56-årig mand er blevet idømt 3 års fængsel for at mishandle sin kone flere gange om ugen gennem et halvt år, mens deres små børn så på.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Mishandlingen skete i deres fælles hjem på Taastrupgårdsvej i Høje-Taastrup og blev kun opdaget, fordi det ældste barns daginstitution bad politiet om hjælp til at komme til at tale med familien.

Den 34-årige hustru levede i et sandt voldshelvede, hvor hun flere gange om ugen blev mishandlet, sparket og slået af manden, ligesom han blandt andet tvang et træskæfte op i skeden på hende og voldtog hende på badeværelset, mens han fastholdt hendes hoved over toilettet. 

Den 56-årige gik heller ikke af vejen for at slå parrets 2-årige datter og blev 
dømt for at give hende lussinger i flere omgange.

Både manden og kvinden er af tyrkisk oprindelse. Manden har haft opholdstilladelse i Danmark siden 70'erne, og kvinden kom til Danmark for at blive gift med ham og taler ikke dansk.Den 56-årige har siddet varetægtsfængslet siden juli 2010, mens politiet efterforskede sagen. Onsdag fik han sin dom, hvor Domsmandsretten lagde vægt på, at mishandlingen var sket for øjnene af børnene, og at han tidligere er idømt halvandet års fængsel for mishandling af hustruen.

 - Skænderierne startede ofte om noget økonomisk, fordi han ikke ville have, at hun brugte penge. Så hun måtte ikke støvsuge, fordi det kostede strøm, og det var kun den mindste, der måtte få jogurt, fordi det kostede penge, forklarede hun i retten, fortæller anklager Maj-Britt Martinussen.

Kvinden har nu søgt asyl i Sverige, fordi hun ikke har opholdstilladelse i Danmark.
 
- Det er også derfor, hun er gået tilbage til ham flere gange. Hun har hverken familie eller venner, der støtter hende, fortæller Maj-Britt Martinussen. 

Datteren og sønnen er hos deres mor nu, men myndighedsspørgsmålet er ikke afklaret.

Manden har taget betænkningstid i forhold til anke af dommen.