Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Politiet anholdt lørdag to mennesker i Nordsjælland og sigtede dem for tyveri og hæleri. En af dem er angiveligt kendt i offentligheden.

Lørdag fik Nordsjællands Politi et tip fra en borger, der så sit spisebord sat til salg på Den Blå Avis. Bordet blev stjålet under et villaindbrud, men pludselig opdagede den vakse borger altså en salgsannonce med bordet, der kunne afhentes på en adresse i Vejby i Gribskov Kommune.

Maria

Det bekræfter Nordsjællands Politi til BT.

»Vi anholder to på adressen, der bliver sigtet for hæleri og tyveri. I huset finder vi nemlig også andre tyvekoster ud over det føromtalte bord,« fortæller Henrik Alstrup, der er vagtchef hos Nordsjællands Politi.

Klik her og se mere tv på localeyes.dk

Ifølge Local Eyes er en af de sigtede en kendt, dansk kvinde.

Det samme skriver Frederiksborg Amts Avis, men da BT foreholder Henrik Alstrup spørgsmålet, oplyser han, at politiet ikke vil kommentere oplysningerne.

Flere medier skriver, at de to sigtede er i 40'erne, og at de erkendte hæleriet, da politiet anholdte dem, men de oplysninger vil Nordsjællands Politi ikke be- eller afkræfte.

FILE PHOTO: Singer Carter pose

BT er ikke bekendt med identiteterne på de to sigtede.

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

SMS

Hitter på Facebook