Den tragiske ulykke under polterabend-flyvningen ved Skydstrup skete angiveligt, mens flyet foretog et loop. Det siger den afdødes bror til TV2.

Den 37-årige mand og vordende brudgom, som lørdag mistede livet under et tragisk flystyrt på sin polterabend, var sammen med flyets pilot i gang med at foretage et loop, da ulykken skete.

Det siger den dræbtes bror Michael Jensen til TV2 Nyhederne. Han overværede sammen med de øvrige polterabengæster det lille enmotors fly styrte ned ved byen Skrydstrup.

Ifølge Michael Jensen styrtede flyet ned, da det var i gang med at lave et loop oppefra og ned mod jorden, med flyets underside op mod himlen.

Det så ud som om flyet kom for tæt på jorden, og piloten kunne ikke nå at rette op. De fløj ind i træerne og styrtede ned.

Søndag kom det frem, at den 37-årige mand skulle have flyvelektioner, hvor han selv skulle prøve kræfter med at styre flyet. Men Michael Jensen fortæller, at flyveturen udelukkende var en fornøjelsestur, hvor broderen skulle føle suset.

- Det er tragisk. Det er hårdt at miste en bror, men lige så hårdt for min brors børn og kone, at de har mistet deres far og mand, siger Michael Jensen til TV2 Nyhederne.

BNB