Natten til tirsdag modtog politiet en anmeldelse om, at 30-40 personer havde samlet sig i området ved Motalavej i Korsør for at slås.

»Vi kommer derop med en enkelt patrulje, og der opstår slagsmål, mens politiet er på vej til at håndtere det. Der er ret mange, som deltager, og man beslutter sig for at splitte det her slagsmål ad,« fortæller Tom Trude, der er politiinspektør og linjechef for beredskabet i Sydsjællands Politi.

Politiet anvendte tåregas til at skille de stridende parter, og der kom mere politi til stedet.

Af døgnrapporten fra Sydsjællands Politi fremgår det, at 'der var lagt op til et større slagsmål med både kasteskyts og slagvåben.'

Politiet anholdt en 21-årig mand fra Slagelse for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt igen senere på natten.

Politiet var massivt til stede hele natten i området, og tirsdag formiddag har man besluttet at intensivere patruljeringen i området, fortæller Tom Trude.

»Vi vil være synligt til stede fra i dag,« siger inspektøren.

Han fortæller, at man indtil videre ikke har besluttet at indføre visitationszoner, som der tidligere har været i området, men at det kan komme på tale, hvis det bliver nødvendigt med yderligere tiltag.

»Det der er foregået er fuldstændig uacceptabelt,« siger Tom Trude, der heller ikke udelukker, at der kan blive sigtet flere personer efter nattens begivenheder.

Masseslagsmålet bunder angiveligt i nogle konflikter mellem nogle forskellige grupper i området, oplyser politiinspektøren.

Udover at styrke beredskabet i området arbejder lokalpolitiet derfor også fortsat forebyggende for at få løst de stridigheder, der lægger bag konflikterne.