Politiet gjorde en overraskende opdagelse i en klub, da de efterforskede et knivstikkeri, der fandt sted nytårsaften.

Intet mindre end en pistol, en håndgranat, en maskinpistol og andet ammunition blev fundet i en ungdomsklub i den belastede bydel Tingbjerg i København.

Overfor Ritzau bekræfter Københavns Politi fundet.

- Det er usædvanligt, at vi finder den slags ting i sådan en klub, siger vicepolitikommissær Kenneth Vesth til nyhedsbureauet.

Fundet blev gjort i kølvandet på et knivstikkeri, der gik ud over to unge mænd på henholdsvis 26 og 28 år.

Slagsmålet mellem to grupper skulle angiveligt være opstået, fordi der blev udvekslet nogle uheldige bemærkninger om nogle piger i selskabet, skriver Ritzau.

Herefter kastede de to grupper sig over hinanden. Da politiet ankom til tumulten, hvor der blev trukket kniv, var fem af de unge slagsbrødre flygtet til ungdomsklubben. Her fandt politiet dem og anholdte dem, og gjorde altså også det overraskende og foruroligende fund af et mindre våbenarsenal.

Fire af de fem blev fremstillet i grundlovsforhør og fik forlænget anholdelsen med tre dage, mens politiet samler beviser til at få dem varetægtsfængslet, skriver Ritzau.

Hvem der har ansvaret for våbnene vil de samtidig finde ud af ved hjælpe af DNA og fingeraftryk.

Den ene af de to unge mænd, der modtog knivstik blev alvorligt kvæstet, mens den anden er sluppet lettere fra mødet med kniven.