Maria Louise Fiedler Hansen, der onsdag morgen blev knivdræbt i Kokkedal, frygtede sin eks-kæreste i en sådan grad, at hun meldte ham til politiet for trusler på livet. Politi var i gang med at skaffe kvinden et tilhold, men for sent.

Onsdag blev Maria Louise Fiedler Hansen stukket ned af sin eks-kæreste, der nu er varetægtsfængslet - sigtet for drabet.

Ifølge Ekstra Bladet var den 38-årige kvinde for mindre end en måned siden til afhøring hos Nordsjællands Politi, hvor hun bad om at få udstedt et tilhold, så eks-kæresten på 45 år ikke kunne opsøge hende længere. Dagen efter afhøringen blev den 45-årige sigtet for trusler på livet, bekræfter Nordsjællands Politi.

Politiet satte en sagsbehandling i gang, så manden kunne få et tilhold om ikke at opsøge hende, men det er en langsommelig affære.

-Det er selvfølgelig ekstra tragisk, at vi var undervejs med et tilhold, men det havde måske ikke gjort nogen forskel. Et tilhold vil jo aldrig forhindre en mand i at opsøge kvinden alligevel, hvis han har besluttet sig for at ville slå hende ihjel, siger efterforskningsleder Lau Lauritzen til Ekstra Bladet.

Maria Louise Fiedler Hansen havde netop afleveret sin ni-årige søn i en nærliggende institution, da hun onsdag morgen blev opsøgt af sin eks-kæreste ud foran Fakta i Holmegårdscentret i Kokkedal. Her blev hun tildelt flere knivstik mod halsen.

Eks-kæresten blev kort tid efter anholdt i området, og blev onsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabet.