Det var et af Theo Jørgensen største mareridt, der natten til mandag blev til virkelighed i hjemmet i Greve.

Men hans pludselige rigdom og den hyppige omtale i medierne som pokerstjerne gjorde ham også helt bevidst om, at han selv og familien kunne risikere at blive udsat for et kynisk hjemmerøveri. En frygt, som han gav offentligt udtryk for, og nøgternt betegnede som bagsiden af medaljen.

- Jeg formoder min risiko for at støde ind i folk, der specialiserer sig i at røve folk i deres hjem, er betydelig større, end min nabos der arbejder i Silvan, skrev han i oktober sidste år på sin blog i Ekstra Bladet, efter at en af hans gode venner havde været ude for et hjemmerøveri.

- En meget ubehagelig ting at gå og bekymre sig om, når man selv er væk, og kæresten er alene hjemme med to børn, men der er ikke så meget, jeg kan gøre ved det, ud over hvad jeg allerede har gjort.

- Masser af lys uden for i et tæt boligområde, alarmer osv., men det aner eventuelle røvere jo ikke, før de kommer ind. Der er intet i huset, der er værd at røve, og jeg har selvfølgelig aldrig noget liggende af kontanter, og hvorfor skulle jeg også det, spurgte den forgyldte pokerstjerne.

- Jeg håber bare inderligt, at min familie bliver forskånet for et hjemmerøveri, og de kun kommer, når jeg er alene hjemme. Så skal de nok få de 800 kroner, jeg har i lommen. Min kæreste har endnu mindre på sig. Så hvis I møder de her drenge, må I meget gerne sige det videre, lød opfordringen fra Theo Jørgensen dengang.

Noget kunne tyde på, at gerningsmændene ikke har læst avis - eller måske ikke har troet på pokerstjernens udmelding.