En 28-årig mand blev torsdag aften overfaldet af ukendte gerningsmænd og stukket flere gange med en saks. (Arkivfoto)
En 28-årig mand blev torsdag aften overfaldet af ukendte gerningsmænd og stukket flere gange med en saks. (Arkivfoto) Foto: Scanpix
En 28-mand blev stukket flere gange med en saks under et gaderøveri torsdag aften.

En udenlandsk mand blev torsdag aften fundet uden for Fakta på Frederiksborgvej i det københavnske nordvestkvarter. Han var blevet overfaldet af en eller flere gerningsmænd og stukket flere gange med en saks.

- Han bliver fundet af et vidne, som får fat i en taxa og kører han til Bispebjerg Hospital i en taxa. Her er han stadig indlagt.

Det fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Sajjad Haider.

- Han har selv forklaret, at han bliver stukket med en saks, og det svarer meget godt med de skader, han har, tilføjer han.

Manden blev stukket seks til syv gange på benene og i ballerne, men er ikke blevet livsfarligt kvæstet. Det er endnu uvist, om der er tale om en eller flere gerningsmænd, og på nuværende tidspunkt har politiet heller ikke noget signalement at gå efter.

- Vi har kun talt med forurettede ganske kort, men vi skal have genafhørt ham, så vi kan danne os et bedre billede af, hvad der er sket, siger Sajjad Haider.

Politiet mener, at overfaldet har fundet sted flere timer før, manden blev fundet - omkring 18 eller 19-tiden torsdag aften.

Offeret har arabisk baggrund og bor i Belgien, og han var i Danmark for at besøge noget familie. Han fik røvet sin pung og telefon under overfaldet.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.