Hvad ville du have gjort?

En 30-årig mand blev natten til søndag stukket med en kniv, da han bad fire personer holde op med at chikanere en togpassager i et S-tog på strækningen mellem Greve og Hundige. Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestsjællands politi, Bent Sten Andersen.

Den 30-årige sad i toget sammen med den yngre mand, som han ikke kendte, da de fire personer begyndte at chikanere manden. Episoden fandt sted omkring klokken 03.30.

»Han siger til dem, at de skal holde op, og herefter udvikler det sig til et slagsmål mellem de fire personer og den forurettede,« siger vagtchefen.

VED DU NOGET OM SAGEN ELLER DE INVOLVEREDE - TIP BT PÅ 1929@BT.DK

De fire personer, som bliver beskrevet som værende af »anden etnisk herkomst« forsvinder fra toget på Hundige Station, og kort herefter finder den 30-årige ud af, at han er blevet stukket.

»På det tidspunkt begynder han at føle smerte i den ene arm, og han opdager, at han er blevet stukket,« siger vagtchefen.

Den 30-årige står af på den næste station, og herfra bliver der tilkaldt en ambulance. Det viser sig, at han er blevet stukket omkring skulderbladet. Ifølge politiet er han uden for livsfare.

De fire personer bag overfaldet stod på toget i Greve. De bliver beskrevet som værende omkring 25 år. Politiet skal i gang med at gennemgå overvågningsbilleder i et forsøg på at kortlægge situationen og skaffe billeder af gerningsmændene.

VIL DU GRIBE IND HVIS DU SER NOGEN BLIVE CHIKANERET ELLER OVERFALDET? DELTAG I AFSTEMNINGEN NEDENFOR OG DEBATTEN PÅ FACEBOOK HER