En ældre mand fra Odense-området er blevet anholdt og sigtet for at have kørt en 13-årig dreng ned.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

'De foreløbige undersøgelser viser, at vragrester fra uheldsstedet stemmer overens med skaderne på det beslaglagte køretøj,' skriver politiet i pressemeddelelsen.

Den 13-årige dreng blev påkørt bagfra tirsdag morgen, da han cyklede på cykelstien på Anderupvej ud for Rema 1000. Han havnede på bilens kølerhjelm og blev kørt 50 meter, inden han til sidst røg af bilen, og bilisten flygtede.

'Politiet har foretaget en foreløbig afhøring af manden. Når de endelige tekniske resultater er færdige, vil der ske yderligere afhøring af den sigtede. Indtil denne afhøring er afsluttet kan politiet ikke oplyse yderligere om, hvordan manden forholder sig til sigtelsen,' skriver politiet.

Det var et tip fra borger, der førte politiet på sporet af den efterlyste flugtbil, en sølvgrå Citroën C5.

Den 13-årige dreng, Victor Bødker, har tidligere fortalt om ulykken til TV 2 Fyn.

»Jeg kommer cyklende, og lige pludselig kører jeg forbi Rema, og så synes jeg, det er mærkeligt, at jeg kigger op i himlen. Det burde jeg ikke. Det gik så hurtigt,« siger Victor Bødker til TV 2/Fyn.

»Lige pludselig rammer jeg jorden og glider hen ad cykelstien. Min første tanke var: Jeg håber ikke, jeg skal opereres, selv om jeg har mange smerter i kroppen,« fortæller Victor Bødker.

»Han er en spasser. At han kan finde på at gøre sådan noget,« lød det tidligere fra Victor Bødker til TV 2 Fyn.